Specialopgaver

Erfaren entreprenør til alle typer af specialopgaver
Udførelse af opgaver lige fra ny vinkælder til tennisbane og swimmingpool

Specialopgaver

Specialopgaver med fokus på dine behov

Går du med tanker om en ny vinkælder, tennisbane, swimmingpool eller noget helt fjerde?

Hos Cellwool Entreprise ApS er vi altid klar til at bruge vores mange års erfaring og faglige ekspertise til at bygge det, som du drømmer om. Vi kan løse en række af forskellige specialopgaver i størstedelen af Sjælland blandt andet Storkøbenhavn, Nordsjælland, Roskilde og Køge.

Med stærke håndværksmæssige kompetencer og mere end 20 års erfaring med entreprenør- og kloakarbejde, er vi godt rustet til at varetage enhver opgave med hensyn til dine ønsker og behov for at skabe de bedste resultater.

Brev vifte af erfaring og kompetencer inden for specialopgaver

Hos Cellwool ApS udfører vi adskillige former for entreprenørarbejde, og vi står gerne til rådighed med vores kompetencer og erfaring for at løse enhver opgave, der kan være behov for.

Vi tilbyder blandt andet isolering, renovering og kloakservice, men også specialopgaver, der kræver noget ekstra, løfter vi gerne. Desuden er vi altid klar på at tage fat omkring dine behov uanset opgavens størrelse. Hos os er der nemlig ikke nogen opgave, der er for stor eller for lille.

Kontakt os vedrørende specialopgaver

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde eller vores rådgivning og vejledning, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 21 25 04 51 eller skrive til os på mail cellwooldk@gmail.com. Vi kommer gerne med et gratis og uforpligtende tilbud.

Garanti for kvalitet og sikkerhed

Vi er medlem af Byg Garanti og Danske Kloakmestres garantiordning, hvorfor du altid er garanteret den højeste sikkerhed og har en garantiordning med i ryggen. Hos os er du og din ejendom eller bolig altid i de tryggeste hænder.

Indhent tilbud her