Autoriseret
Kloakarbejde

Professionel kloakservice
Vælg en autoriseret kloakmester

Kloakarbejde

Kloakarbejde på Sjælland med fokus på høj kvalitet

Hos Cellwool Entreprise ApS hjælper vi gerne, når kloakken ikke gør. Vi tilbyder professionel kloakservice i store dele af Sjælland af en autoriseret og kompetent kloakmester med flere års erfaring.

Ved at vælge en autoriseret kloakmester er du altid sikret kloakservice af høj kvalitet. Vi udfører en bred række af forskellige typer af kloakarbejde for både private kunder og erhverv over store dele af Sjælland.

Blandt andet etablerer, udskifter og renoverer vi kloakrør og afløbssystemer samt foretager inspektioner og rensninger af kloaker.

Mere end 20 års erfaring inden for kloakarbejde

Vores professionelle fagfolk sørger for, at kloakken ikke stopper, at du undgår vand i kælderen samt undgår andre ærgerlige gener. Er uheldet allerede ude, garanterer vi, at en kompetent og erfaren kloakmester står klar til at hjælpe. Derudover er du gennem vores medlemskab hos Danske Kloakmestre og Byg Garanti kvalitetssikret med en garantiordning. Du kan derfor med sikkerhed, lægge din kloak i vores hænder.

Vælger du en autoriseret kloakmester hos os, er du sikret kloakservice af højeste kvalitet. Med mere end 20 års erfaring i branchen, kan vi løfte enhver opgave uanset størrelse og omfang. Vi udfører ydermere en række former for bygge- og anlægsarbejde af professionelle og kompetente fagfolk med mere end 20 års erfaring.

Kontakt os vedrørende kloakservice

For en personlig snak om dit behov for kloakservice, er du meget velkommen til at skrive til os på mail cellwooldk@gmail.com eller ringe til os på telefon 21 25 04 51 . Så kommer vi med et gratis og uforpligtende tilbud. Uanset omfanget og størrelsen af opgaven er vi klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Garanti for kvalitet og sikkerhed

Vi er medlem af Byg Garanti og Danske Kloakmestres garantiordning, hvorfor du altid er garanteret den højeste sikkerhed og har en garantiordning med i ryggen. Hos os er du og din ejendom eller bolig altid i de tryggeste hænder.

Indhent tilbud her