Byggeri & Renovering

Byg- og renoveringsopgaver i store dele af Sjælland
Kvalitetssikker kælderrenovering og totalrenovering

Byggeri & Renovering

Bygge- og renoveringsopgaver på Sjælland

Hos Cellwool Entreprise ApS udfører vi en lang række af bygge- og renoveringsopgaver. Blandt andet foretager vi gerne totalrenovering og kælderrenovering.

Som entreprenør og kloakmester på Sjælland bygger og renoverer vi i store dele af Sjælland blandt andet Storkøbenhavn, Nordsjælland, Roskilde og Køge.

Med mere end 20 års erfaring med at udføre totalrenovering af boliger og ejendomme, kan du trygt overlade din renovering og byggeprojekter til os. Vores professionelle fagfolk sikrer dig en afslappende oplevelse. Desuden sørger vi for at redegøre for processen for dig, så du kan følge med fra start til slut.

Garanti for høj kvalitet af vores bygge- og renoveringsopgaver

Hvad end der skal bygges og renoveres, er vi klar til at løfte opgaven uanset størrelse og omfang. Når du lader os om din kælderrenovering, totalrenovering eller en hvilken som helst anden entreprenøropgave, er du sikret den højeste kvalitet.

Vi går op i at give dig et professionelt resultat, som er holdbart og ikke mindst tilfredsstillende. Heraf gør vi altid vores ypperste, således at du kan få problemet løst i første hug.

Kontakt os vedrørende bygge- og renoveringsopgaver

Vi udfører alle former for entreprenør- og kloakarbejde, og vi står gerne til rådighed uanset omfanget af opgaven. Er du interesseret i at høre mere om, hvilke byggeopgaver og typer af renovering vi udfører og kan tilbyde dig, er du velkommen til at kontakte os på mail cellwooldk@gmail.com eller ringe til os på telefon 21 25 04 51. Så kan vi tage en dialog, og på baggrund af vores faglige ekspertise og erfaring komme med et gratis og uforpligtende tilbud.

Garanti for kvalitet og sikkerhed

Vi er medlem af Byg Garanti og Danske Kloakmestres garantiordning, hvorfor du altid er garanteret den højeste sikkerhed og har en garantiordning med i ryggen. Hos os er du og din ejendom eller bolig altid i de tryggeste hænder.

Indhent tilbud her